ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Evon Luonto - kokous, TYKY, loma, juhlat

Evon Luonto – lepoa ja rauhaa erämaisessa ympäristössä keskellä ruuhkasuomea, ympäri vuoden. Tarjoamme majoitus-, kokous- ja virkistyskäyttöön yksilöllisiä kohteita niin Evolla, Aulangolla kuin Lopellakin. Kaikissa kohteissamme asiakkaamme nauttivat omasta rauhasta - naapureita ei näy eikä kuulu.

Evon retkeilyalueella sijaitsevat Ruuhijärven ja Syväjärven kohteemme ovat oman järven rannalla, ympäristössä ei ole muita huviloita. Vuokraan sisältyy siis "oma" järvi ja monipuoliset tilat syvässä rauhassaan. Evon Erähuvila puolestaan on ylhäisessä yksinäisyydessään rauhallisen metsätien varrella.

Aulangon Puistola sijaitsee nimensä mukaisesti Hämeenlinnan Aulangolla, keskellä Aulangon puistometsää Joutsenlammen naapurissa. Sijainti on ainutlaatuinen, sillä sen lähemmäs puistometsää ei ole mahdollista majoittua.

Lopen Erähuvila sijaitsee omassa rauhassaan metsän keskellä reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Siellä voi nauttia nykyajan mukavuuksista patikka- ja melontareittien tuntumassa, vesistöjen äärellä ja metsän keskellä.

Aulangon Rauha on Aulangolle vuoden 2017 aikana valmistuva täysin uusi konsepti, jonka ytimenä ovat Aulangonjärven ranta-alueelle valmistuvat monitoimihuvilat, sekä yöpymiseen että päivätapahtumiin.

opiskelijoita-evon-ruuhijärvellä

Kokousta, järjestä TYKY-päivä, kalasta, lomaile, ulkoile, samoile tai huilaa juuri kuten sinä, asiakkaasi tai ystäväsi haluatte. Meillä on omassa rauhassaan piilevät järvet, saunat, veneet, saaliskalat ja kalastusvälineet – kaikki valmiina odottamassa. Mutkattomat yritystilaisuudet, kokoukset, TYKY-palvelut, sukujuhlat, syntymäpäiväjuhlat, juhlatilat ja majoitustilat. Evon Luontoon ei maailman melu kuulu.

Seikkaile www-sivuillemme yläpalkin valikoista. Hämmästy miten lähellä yhdistyvät erämään rauha ja nykyajan mukavuudet. Alla olevista linkeistä voit myös tutustua palveluihimme:

Evon Luonnossa sielu lepää.

Lahjakorttikauppa

Liity sähköpostilistalle

Anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, ja saa tarjouksia ja uutisia Evon Luonnolta.

 

FB logo2.jpg

Evon luonto kartalla

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi